OluetHefner on kevytrunkoinen saksalaistyylinen vehnäolut, jossa pääosassa ovat saksalaisen vehnäoluthiivan muodostamat esterit. Banaania, neilikkaa ja aavistus sitruksisuutta yhdistettynä kevyeen mallasrunkoon luovat oivallisen kesäjuoman.

ABV: 5%       IBU: 10        EBC: 8

Hopnosis on neljän jenkkihumalan pyhä liitto. Tämä hedelmäisen raikas olut vaivuttaa nauttijansa trooppiseen hypnoosiin.

ABV: 5,5%       IBU: 50        EBC: 8

Oat of nowhere on tumman maltainen, kahvinen sekä hieman suklainen oatmeal stout. Ennenmuinoin kauraa pidettiin niin terveellisenä, että siitä tehdyn oluen uskottiin parantavan terveyttä. Nykyään meillä on toisenlaiset terveysbuumit, mutta kaura maistuu edelleen oluenkin muodossa.

ABV: 5,5%       IBU: 32        EBC: 68

Kukkosen veljekset myivät Röpöselle kilokaupalla appelsiineja, sitruunoita ja limejä. Ne eivät kuitenkaan Uuraisten metsissä kasva, mutta olueeseen ne käyvät mainiosti. Vai mitä Aulis? Tämä olut on Biisonimafiasta tutun, Sami Kemellin esittämän hahmon nimikko-olut.

ABV: 4,5%       IBU: 30        EBC: 25

Puolukalla, himalajan suolalla ja korianterilla maustettu Gose. Toimitusjohtajien panemaa. Tämä olut on tehty yhteistyössä Hangaround&Nobody Brewingin kanssa.

ABV: 4,0%       IBU: 35        EBC: 7

Go Man Go on mangolla maustettu amerikkalaistyylinen IPA. Viettelevää hedelmäisyyttä ja viipyilevä humalan puraisu. Ei tällä hetkellä tuotannossa.

ABV: 6,3%       IBU: 70        EBC: 25

Raspbomb on aidoilla vadelmilla, vaniljalla ja laktoosilla maustettu India Pale Ale. Olut, joka saa makunystyrät ihmettelemään, voiko tämä olla olutta. Todellinen vadelmapommi. Ei tällä hetkellä tuotannossa.

ABV: 7,0%       IBU: 55        EBC: -

Rye Patch on rukiilla ryyditetty “musta” IPA. Tummanpuhuva olut, jonka maku kätkee sisäänsä karibian auringon kypsyttämiä hedelmiä sekä häivähdyksen kaukomaiden mausteisuutta.

ABV: 5,2%       IBU: 63        EBC: 72

“Suomalaisten kansanuskomusten mukaan Marras on tarkoittanut kuoleman ennusmerkkejä tai kuolleiden sieluja.” Kun maa vaipuu routaan ja illat pimenevät, on hyvä hiljentyä muistelemaan mennyttä kesää. Tämä olut onkin kunnianosoitus Marraskuun synkille illoille ja syville mietteille.

ABV: 9,0%       IBU: 60        EBC: 122

Pukki on piparkakun makuinen imperial stout, jossa yhdistyy imperial stoutin tummat maut, muinaisen pakanauskon symboliikka, sekä perinteinen joulun herkku. Pullollinen joulua ja jouluperinteitä. Siemaile rauhassa vaikkapa jouluaterian jälkeen hyvässä seurassa.

ABV: 9,0%       IBU: 60        EBC: 122

Tammi on monen muinaisen uskonnon pyhä taianomainen puu. Myös Suomessa tammen on uskottu sisältävän maagista voimaa eli väkeä, joka vapautui kun tammen kaatoi. Tämä ginitynnyrissä kypsytetty imperial stout sisältää juuri tuon tammen taian yhdistettynä ginin katajaiseen aromiin.

ABV: 10,5%       IBU: 60       EBC: 122

Tämä Bitter tyylinen olut omaa humalan ja maltaisuuden tasapainon. Hennon hedelmäinen humalointi antaa jo lupauksia tulevasta kesästä. Karamellinen maltaisuus taas muistuttaa talven tuhdimmista makumaailmoista. Tämä olut on S-Ryhmä Keskimaan talven 2019 kausiolut.

ABV: 4,5%       IBU: 40        EBC: 60

Bitc... Peach please! Olut, joka on höystetty viettelevillä persikoilla. Hedelmäinen, makea ja helposti juotava pale ale. Erinomainen aurinkoiseen kesäpäivään nautittavaksi sellaisenaan.

ABV: 5,0%       IBU: 32       EBC: 28

Legendaarisen cocktailin kaukainen serkku Pool Boy on kirpsakka hapanolut, joka on maustettu ananaksella, kookoksella, vaniljalla ja laktoosilla. Oluen inspiraationa on toiminut Baby Alicen kappale "Piña Colada Boy".

ABV: 4,5%       IBU: 9       EBC: 8

 

Mansikalla ja raparperilla maustettu hapanolut, jossa on käytetty Ylä-Porkkalan tilan mehustamisen ylijäämänä jäänyttä mansikkaa ja raparperia. Kevyt ja kirpsakka hapanolut, joka tuo mieleen aurinkoisen päivän kesämökin terassilla.

ABV: 5,2%       IBU: 9       EBC: 8