palvelut

Mitä muita palveluita tarjoamme?

Tarjoamme oluidemme lisäksi erilaisia palveluita kuten järjestämme panimokierroksia, valmistamme oluen omalla etiketilläsi tai voit vaikka vuokrata hanalaitteen juhliisi.

Panimomme tarjoaa monipuolisia palveluita oluen ystäville. Keskitymme laadukkaiden oluiden valmistukseen, mutta tarjoamme myös unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Panimokierroksemme antavat mahdollisuuden tutustua oluenvalmistusprosessiin asiantuntevan oppaan johdolla. Voit oppia kaiken aina raaka-aineiden valinnasta pullotukseen asti.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden personoida oman oluesi. Voit suunnitella oman etikettisi tai antaa meidän suunnitella sen puolestasi ja nauttia uniikista juomasta, joka on luotu juuri sinulle. Tämä on erinomainen tapa juhlistaa erityisiä hetkiä.

Haluamme myös tuoda olutelämyksen suoraan sinulle, joten tarjoamme hanalaitevuokrausta. Voit vuokrata laitteet juhliisi ja tarjoilla vieraillesi valitsemasi oluet kuin suoraan ravintolan hanasta. Näin saat unohtumattoman ja persoonallisen makuelämyksen tilaisuuteesi. Tule nauttimaan oluen maailmasta kanssamme!

Panimokierros

Panimokierros vie sinut oluen valmistuksen sydämeen. Asiantuntijan johdolla käytte läpi raaka-aineiden salat, käymisprosessin ja pullotuksen. Koet aistillisen matkan olutmaailmaan, sulautuen käsityön taikaan.
Järjestämme panimokierroksia 5-25 henkilön porukoille. Tässä loistavaa tekemistä vaikkapa polttareihin tai firman pikkujouluihin.
Hinta 30€/hlö (sis. alv 24%).

Olut omalla etiketillä

Valmistamme olutta tarpeisiisi vaikka yrityslahjaksi, firman juhliin tai yksityistilaisuuksiin kuten häihin.
Suunnitelemme oluelle etiketin toiveidesi mukaan.
Minimitilaus 5 laatikkoa eli 120 pulloa.
Hinta alkaen 3,47€/pullo (sis. alv 24%).

Hanalaite vuokraus

Meiltä voit vuokrata hanalaitteen ja ostaa oluet isompiin juhliin. Unohda tyhjien pullojen ja tölkkien siivoaminen ja raahaaminen palautusautomaatille. 30 litran kegistä kaadat näppärästi oluet isolle porukalle.
Hanalaitteen vuokra 50€ (sis. alv 24%).

Tapahtumia panimolla

Kesäisin panimomme pihalla vierailee Kusmikun ruokarekka ja tarjoilee maittavia burgereita myymälän aukioloaikana. Pyrimme järjestämään burgeripäiviä noin kerran kuussa touko-syyskuussa.

Tarkoituksenamme olisi kesäisin järjestää myös muuta ohjelmaa panimon yhteydessä.
Satunnaisesti vierailemme myyntitiskillämme myös alueen ravitoloiden terasseilla ja tapahtumissa.

Kotipanijoille

Meidän myymälästä voit myös kysellä raaka-aineita kotipanimollesi. Jos vaikka jokin mallas tai humala on päässyt loppumaan, niin meiltä voit ostaa raaka-aineita kulloisenkin varastotilanteen mukaan.

Annamme myös mielellämme neuvoja ja vinkkejä oluen valmistukseen sekä laitteistoon liittyen.

Ota yhteyttä

Osoite

Helmintie 10
40250 Jyväskylä
Suomi

Sähköposti

info@panimoyhtiox.fi
myynti@panimoyhtiox.fi

Puhelin

+358 505906392 / Panimo
+358 452158643 / Myynti

0
Ostoskori
  • No products in the cart.